Samenvatting
Over deze woning Deze antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je… Meer informatie
€ 110,- p.m.
  •   Direct beschikbaar
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • Bouwjaar: 1913
  • 4 kamers
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 65m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak woning

Over deze woning

Deze antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je zult in Rotterdam bijna geen goedkopere woonruimtes vinden dan deze en jij kan hier antikraak wonen voor Interveste!

Vreewijk, Rotterdam

Vreewijk is één van de relatief groene wijken in Rotterdam. Verschillende parken bevinden zich in de omgeving van deze woning. Verder is er een winkelcentrum met vele winkels bevindt zich op loopafstand van de woning. De bus- en tramhaltes vind je om de hoek. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Ook is het welbekende evenementencentrum Ahoy te vinden op loopafstand van de woning die wij beschikbaar hebben.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 110,- per persoon per maand. Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken. Wil je hier toch liever alleen wonen dan betaal je € 165,- per maand. Voor deze woning betaal je geen servicekosten. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra!

De foto's zijn ter indicatie, de daadwerkelijke staat van de woning kan afwijken.

Reageer nu
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger