Woning antikraak Rotterdam

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Rotterdam wel!
Rotterdam
Rotterdam
Meer woningen
Samenvatting
Over deze woning Deze leuke antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers.… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1913
 m2
71
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Over deze woning

Deze leuke antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je zult in Rotterdam bijna geen goedkopere woonruimtes vinden dan deze en jij kan hier samen of alleen antikraak wonen voor Interveste!

Vreewijk, Rotterdam

Vreewijk is één van de relatief groene wijken in Rotterdam. Verschillende parken bevinden zich in de omgeving van deze woning. Hier kun je bijvoorbeeld een leuke wandeling maken. Verder is er een winkelcentrum met vele winkels in de buurt. Deze bevindt zich op loopafstand van de woning. De bus- en tramhaltes vind je om de hoek. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken, ideaal.

Ook is het welbekende evenementencentrum Ahoy Rotterdam te vinden op loopafstand van de woning die wij ter beschikking hebben. Dit is een accommodatie voor beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 110,- per persoon per maand. Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken. Wil je hier toch liever alleen wonen? Dat kan ook! Dan betaal je € 165,- per maand. Voor deze woning betaal je geen servicekosten. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

De foto's zijn ter indicatie, de daadwerkelijke staat van de woning kan afwijken.


Interveste Vreewijk Rotterdam
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger