Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Rotterdam

Samenvatting

Deze antikraakwoning in Rotterdam Vreewijk beschikt over een zeer grote tuin. Wij zijn hiervoor op zoek naar bewoners die er… Meer informatie ↓
anno
1920
m2
155
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Deze antikraakwoning in Rotterdam Vreewijk beschikt over een zeer grote tuin. Wij zijn hiervoor op zoek naar bewoners die er graag gaan samenwonen en met hun groene vingers de tuin willen onderhouden.
De woonruimte beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en vier slaapkamers. Je kunt je auto parkeren voor de deur.

Over Rotterdam Vreewijk

Rotterdam Vreewijk is een groene wijk in stadsdeel Feijenoord rijk is. Je woont hier op loopafstand van een winkelcentrum en vele winkels. Openbaar vervoer, zoals bushaltes vind je op loopafstand. Uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze antikraakwoning betaal je slechts € 110,- per maand per persoon.

LET OP! Voor deze woning zijn wij expliciet op zoek naar twee bewoners. Geef daarom bij het reageren aan met wie je wilt samenwonen en zorg beiden voor een volledig aangeleverd dossier.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod