Kamer antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Rotterdam

Samenvatting

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers    Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag… Meer informatie ↓
anno
1950
m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers   

Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag net even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in het centrum van Rotterdam!

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze leuke kamer in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over het pand

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Totdat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er nu wonen en werken. En jij maakt er nu ook kans op!

De ruimte in Rotterdam

Er is een kamer beschikbaar gekomen in dit grote verzamelpand. Voorzieningen zoals keuken, toilet en doucheruimtes deel je met medebewoners.

De beschikbare kamer heeft een woonoppervlakte van ongeveer 35 m². Je komt binnen via een gezamenlijke entree. In het filmpje dat werd geplaatst door Indebuurt.nl kun je zien hoe Selma momenteel woont in dit pand.

Antikraak centrum Rotterdam

Dit voormalige schoolgebouw staat op een zeer gunstige locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam waar je bijvoorbeeld terecht kunt om een terrasje te pakken of een dagje te shoppen. Ook zijn er vele uitgaansgelegenheden aanwezig waar je lekker uit je dak kunt gaan. Zin om een lekker hapje te gaan eten? Dat komt goed uit want er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Ook kun je terecht bij Bibliotheek Rotterdam om een goed boek te lezen of om te studeren.

Openbaar vervoer

De Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal station zijn op loopafstand bereikbaar. Heb je zin om een dagje olifanten, aapjes of giraffen te bekijken? Ook dan zit je hier goed want Diergaarde Blijdorp is om de hoek.

En dan het belangrijkste

Voor deze kamer betaal je slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Gapph VastgoedbeheerVliegend over Rotterdam

Club van Vrijwilligers Let op: voor deze woning zijn we op zoek naar vrijwilligers!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod