Woning antikraak Rotterdam

Deze antikraak woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Rotterdam wel
Rotterdam
Rotterdam
Meer info
Samenvatting
Deze antikraakwoning in Rotterdam Vreewijk beschikt over een zeer grote tuin. Wij zijn hiervoor op zoek naar bewoners die er… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • Bouwjaar: 1920
  • 5 kamers
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 155m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Deze antikraakwoning in Rotterdam Vreewijk beschikt over een zeer grote tuin. Wij zijn hiervoor op zoek naar bewoners die er graag gaan samenwonen en met hun groene vingers de tuin willen onderhouden.
De woonruimte beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en vier slaapkamers. Je kunt je auto parkeren voor de deur.

Over Rotterdam Vreewijk

Rotterdam Vreewijk is een groene wijk in stadsdeel Feijenoord rijk is. Je woont hier op loopafstand van een winkelcentrum en vele winkels. Openbaar vervoer, zoals bushaltes vind je op loopafstand. Uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze antikraakwoning betaal je slechts € 110,- per maand per persoon.

LET OP! Voor deze woning zijn wij expliciet op zoek naar twee bewoners. Geef daarom bij het reageren aan met wie je wilt samenwonen en zorg beiden voor een volledig aangeleverd dossier.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger