Woning antikraak Rotterdam

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Uitgeest
Lisse
Meer woningen
Antikraakwoning in Rotterdam
Samenvatting
In Rotterdam Vreewijk is een antikraakwoningen beschikbaar. Voor deze woonruimte gaat de voorkeur uit naar bewoning door twee personen. De… Meer informatie
anno
1917
 m2
68
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In Rotterdam Vreewijk is een antikraakwoningen beschikbaar. Voor deze woonruimte gaat de voorkeur uit naar bewoning door twee personen.

De woning heeft een woonoppervlakte van 68 m²en beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt op gunstige afstand van vele winkels. Je kunt er gemakkelijk te voet naar toe om je boodschappen te doen. Ook zijn er allerlei winkels te vinden waar je gezellig kunt winkelen. Bus- en tramhaltes vind je op loopafstand van de woonruimte. Rotterdam Centraal bereik je binnen 30 minuten fietsen. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je gaat samenwonen betaal je maandelijks € 110,- per persoon per maand aan bruikleenkosten. Dit is exclusief gas, water en elektra.
Alleen wonen? Dan betaal je € 165,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger