Woning antikraak Rotterdam

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Zoetermeer
Dordrecht
Meer woningen
Antikraak woning in Rotterdam
Samenvatting
In Rotterdam Vreewijk komt een antikraakwoning beschikbaar. Voor deze woonruimte gaat de voorkeur uit naar bewoning door twee personen. De… Meer informatie
anno
1917
 m2
113
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

In Rotterdam Vreewijk komt een antikraakwoning beschikbaar. Voor deze woonruimte gaat de voorkeur uit naar bewoning door twee personen.

De woning aan de Langegeer heeft een woonoppervlakte van 113 m². De woonruimte beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woningen liggen op gunstige afstand van vele winkels. Je kunt hier te voet boodschappen doen. Ook zijn er allerlei winkels te vinden waar je gezellig kunt winkelen. Bus- en tramhaltes vind je op loopafstand van de woonruimte. Rotterdam Centraal bereik je binnen 30 minuten fietsen. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Per woonruimte gelden dezelfde maandelijkse kosten: Per persoon betaal je maandelijks € 110,- aan bruikleenkosten. Dit is exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare aanbod.

Meer weten over Vreewijk? Bekijk dan onderstaande filmpje eens.

Interveste Rondleiding door Vreewijk

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger