Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Rotterdam wel!
Meer info
Antikraakwoning in Rotterdam

Samenvatting

Deze antikraakwoning beschikt overmeerdere slaapkamers. Ideaal om je spullen te kunnen opbergen of een echte walk-in closet van te maken!… Meer informatie ↓
anno
1922
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Deze antikraakwoning beschikt overmeerdere slaapkamers. Ideaal om je spullen te kunnen opbergen of een echte walk-in closet van te maken! Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer, keuken en badkamer. Uiteraard beschikt de woning over een achtertuin.

Woningen in Vreewijk worden gerenoveerd

Vreewijk heeft een bijzondere plaats in de geschiedenis van de Nederlandse stedenbouw en architectuur. Het is een van de eerste en grootste tuindorpen in ons land en uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. Het tuindorp is toe aan een grondige opknapbeurt. Na 100 jaar ziet het er nog steeds prachtig uit en lijkt er op het eerste oog niet erg veel veranderd. De woningen voldoen alleen niet meer aan de eisen van de moderne tijd. De woningen worden de aankomende jaren dan ook allemaal opgeknapt. Tot die tijd worden de tijdelijk leeggekomen woonruimtes beheert door Interveste die ze dan als antikraak woningen mag aanbieden.

Over de omgeving

Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet naar een dichtbijgelegen supermarkt. Ook kun je lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Bus- en tramhaltes vind je om de hoek en diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gaat wonen betaal je € 115,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je € 185,- per maand.

De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod