Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Rotterdam wel!
Meer info
Antikraakwoning in Rotterdam

Samenvatting

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét… Meer informatie ↓
anno
9000
m2
80
kamers
4

Meer informatie

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de Vreewijk.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze ruime eengezinswoning in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze woning

Deze antikraak woning met meerdere slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer komt binnenkort beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin en een voortuin.

Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

Over de omgeving

In de nabije omgeving heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je voor je dagelijkse boodschappen te voet naar de supermarkt in de buurt of je kunt lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Ook zijn bus- en tramhaltes om de hoek en zijn de diverse uitvalswegen en snelweg A20 snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gaat wonen betaal je € 115,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je € 185,- per maand.

De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan de Vreewijk!

Club van Vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod