Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét… Meer informatie
€ 115,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
 m2
80
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de Vreewijk.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze ruime eengezinswoning in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze woning

Deze antikraak woning met meerdere slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer komt binnenkort beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin en een voortuin.

Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

Over de omgeving

In de nabije omgeving heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je voor je dagelijkse boodschappen te voet naar de supermarkt in de buurt of je kunt lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Ook zijn bus- en tramhaltes om de hoek en zijn de diverse uitvalswegen en snelweg A20 snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gaat wonen betaal je €115,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je €185,- per maand.

De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan de Vreewijk!

Club van Vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger