Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét… Meer informatie
€ 260,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
17
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Rotterdam en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de buurt!

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze kamer in Rotterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste wijkvrijwilliger die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Wonen in een klooster

Hoe vaak doet de kans zich voor dat je in een oud klooster kan wonen? In Rotterdam gaat dit mogelijk worden voor een aantal geluksvogels! Dit prachtige pand uit het bouwjaar 1920 is cultureel erfgoed, en terecht want dit is met recht een juweeltje te noemen. In elke kamer voel je de geschiedenis die zich heeft afgespeeld in het pand. 

Over de locatie

Het klooster bevindt zich midden in het bruisende Rotterdam. Op nog geen 10 minuten lopen afstand vind je het centraal station. Alle hotspots van Rotterdam bevinden zich dus op een steenworp afstand!

Kameraanbod

In het pand komt beschikbaarheid en zijn wij op zoek naar een bewoner die graag met zijn medebewoners wil oppassen op dit prachtige klooster. De voorzieningen in het pand deel je met je medebewoners. Er zijn meerdere douchevoorzieningen en toiletruimtes door het gehele pand. 

Over de kosten

Je betaalt slechts € 260,- per persoon per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Club van vrijwilligers Let op: Voor deze woonruimte zijn wij op zoek naar vrijwilligers!
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger