Samenvatting
Wonen in een klooster Hoe vaak doet de kans zich voor dat je in een oud klooster kan wonen? In… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
17
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Wonen in een klooster

Hoe vaak doet de kans zich voor dat je in een oud klooster kan wonen? In Rotterdam gaat dit mogelijk worden voor een aantal geluksvogels! Dit prachtige pand uit het bouwjaar 1920 is cultureel erfgoed, en terecht want dit is met recht een juweeltje te noemen. In elke kamer voel je de geschiedenis die zich heeft afgespeeld in het pand. 

Over de locatie

Het klooster bevindt zich midden in het bruisende Rotterdam. Op nog geen 10 minuten lopen afstand vind je het centraal station. Alle hotspots van Rotterdam bevinden zich dus op een steenworp afstand!

Kameraanbod

In het pand komt beschikbaarheid en zijn wij op zoek naar een bewoner die graag met zijn medebewoners wil oppassen op dit prachtige klooster. De voorzieningen in het pand deel je met je medebewoners. Er zijn meerdere douchevoorzieningen en toiletruimtes door het gehele pand. 

Over de kosten

Je betaalt slechts € 264,- per persoon per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger