Kamer antikraak Rotterdam

Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Rotterdam wel!
Rotterdam
Rotterdam
Meer woningen
Samenvatting
Gelegen in Rotterdam ligt dit prachtige en ruime pand. Het pand is onderverdeeld in verschillende kamers met een gemiddelde woonoppervlakte… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
 m2
12
kamer
1
  •   Balkon
  •   Berging

Over deze antikraakkamer

Gelegen in Rotterdam ligt dit prachtige en ruime pand. Het pand is onderverdeeld in verschillende kamers met een gemiddelde woonoppervlakte van 12m² per kamer. 
Je hebt beschikking tot je eigen kamer maar de keuken en sanitaire voorzieningen die deel je met je medebewoners. 

Stijlvol wonen in Rotterdam

Dat is zeker mogelijk in deze buurt. Dit pand is namelijk gelegen in de buurt Stadsdriehoek.
De locatie van de woonruimtes is ideaal met veel voorzieningen in de buurt. Op fietsafstand vind je het centrum van Rotterdam, op loopafstand heb je het treinstation en je woont op loopafstand van verschillende winkels en supermarkten. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Beter kan bijna niet!

PS. Doordat je midden in het centrum komt te wonen betekent dit dat er helaas geen mogelijkheid is om je auto in de omgeving te kunnen parkeren.

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.
Foto van de Witte de Withstraat door Philip Mallis on Flickr
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger