Antikraak Sassenheim


woning antikraak

Samenvatting

Antikraakwonen in Sassenheim In Sassenheim komt er binnenkort een boven- of benedenwoning van om en nabij 50 vierkante meter beschikbaar!… Meer informatie ↓
€ 140,- p.p. / p.m.
anno
1954
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Antikraakwonen in Sassenheim

In Sassenheim komt er binnenkort een boven- of benedenwoning van om en nabij 50 vierkante meter beschikbaar! De woonruimte wordt beschikbaar gesteld op basis van antikraak, voor de duur van een nog onbepaalde tijd. 

Hoe ziet deze antikraakwoning er van binnen uit?

De boven- of benedenwoning heeft een fijne woonkamer met voldoende lichtinval door de grote raampartijen. Deze woonruimte in Sassenheim biedt de perfecte kans voor starters of stelletjes die graag een eigen plekje willen bemachtigen. 

De woonruimte beschikt over één slaapkamer, heeft een woonkamer, keuken en badkamer. Afhankelijk of je een boven- of benedenwoning krijgt, zal je ook een tuin of een balkon krijgen. 

De woonomgeving van Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken).

Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Een eerste impressie van Sassenheim

We kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk Sassenheim is, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder staat een video die je al het moois van Sassenheim laat zien. Vanuit de lucht! 

IntervesteSassenheim van boven

Ligt deze antikraakwoning centraal?

Jazeker! Met de trein sta je binnen de kortste keren op de plek van bestemming! Ook de grote steden zijn met de trein vanuit Sassenheim gemakkelijk bereikbaar. Zo heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Wat kost deze antikraakwoning in Sassenheim via Interveste?

De maandelijkse bruikleenvergoeding voor deze boven- of benedenwoning bedraagt € 140,- per persoon, per maand. Ga je hier liever alleen wonen? Dan betaal je € 210,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten gerekend, namelijk € 7,41 per maand. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Interveste screent de kandidaten op basis van reactiesnelheid en een volledig documentendossier. Zorg dus dat je profiel helemaal compleet is om het meest kans te maken op deze woonruimte. Dit geldt voor alle woonruimtes binnen Interveste.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod