Woning antikraak Sassenheim

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sassenheim wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je via Interveste een beneden/bovenwoning bewonen. Met ruim 50 vierkante meter is… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je via Interveste een beneden/bovenwoning bewonen. Met ruim 50 vierkante meter is deze driekamerwoning prachtig om in samen te wonen, maar je mag uiteraard ook op reageren als je alleenstaand bent. De woonruimtes beschikken over zowel een badkamer als een toiletruimte.

Woning in Sassenheim

De woning is voorzien van een tuintje of balkon waar je een frisse neus kunt halen en hier is ook nog een berging aanwezig. Deze woonruimte is een goede optie om te gaan samenwonen met een goede vriend of vriendin. Ieder heeft er een eigen slaapkamer. Ook als stel is het een prachtige kans om te starten. De woonruimte mag ook alleen bewoond worden. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 12,35.

De getoonde foto's bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod