Woning antikraak Sassenheim

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Sassenheim wel!
Sassenheim
Sassenheim
Samenvatting
Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je via Interveste antikraak wonen in een benedenwoning. Met ruim 50 vierkante… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
 m2
50
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je via Interveste antikraak wonen in een benedenwoning. Met ruim 50 vierkante meter is deze driekamerwoning prachtig om in samen te wonen, maar je mag uiteraard ook op reageren als je alleenstaand bent. De woonruimtes beschikken over zowel een badkamer als een toiletruimte.

Benedenwoning in Sassenheim

De benedenwoning is voorzien van een achtertuin waar je een frisse neus kunt halen maar ook is hier nog een berging aanwezig. Hartstikke handig om je verfspullen, kampeerbenodigdheden of dozen met memorabilia op te bergen (of je postzegelverzameling, of...nou ja: het is geschikt voor veel spullen. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Interveste Sassenheim van boven

Bruikleenkosten

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon €105,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je €160,- Deze bedragen zijn exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van maximaal € 12,35. De servicekosten bestaan o.a. uit een glasverzekering, boileronderhoud en gezamenlijk licht.

De getoonde foto's bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger