Woning antikraak Sassenheim

Deze antikraak woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Sassenheim wel
Sassenheim
Sassenheim
Meer info
Samenvatting
Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je vanaf nu ook wonen voor Interveste en wel in boven- of… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
 m2
50
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Goed nieuws! In "Sassem" of wel Sassenheim kun je vanaf nu ook wonen voor Interveste en wel in boven- of benedenwoningen. Met ruim 50 vierkante meter zijn deze driekamerwoningen prachtig om als stel in samen te wonen. Maar je mag deze ruimte ook zelf in je eentje bewonen. De douche is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar. Verder in de hal vind je een separaat toilet, ofwel een eigen klein kamertje.

Bovenwoningen in Sassenheim

De bovenwoningen zijn voorzien van een extra vliering waar je via een trap bij kunt. Hartstikke handig om je verfspullen, kampeerbenodigdheden of dozen met memorabilia op te bergen (of je postzegelverzameling, of...nou ja: het is geschikt voor veel spullen. Tevens heb je een eigen balkonnetje voor een extra frisse neus.

Benedenwoningen in Sassenheim

De benedenwoningen in Sassenheim zijn niet in het bezit van een vliering of rommelzolder, maar via de deur naar buiten kom je in de flinke achtertuin waar je in het schuurtje je fiets en gereedschap kunt plaatsen. In de tuin kun je uiteraard ook een prima tuinset neerzetten zodat je straks in de lente en zomer lekker buiten kunt vertoeven.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Interveste Sassenheim van boven

Bruikleenkosten

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon € 100,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je € 150,- Deze bedragen zijn exclusief het gebruik van gas, water of elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van maximaal € 12,35. Denk hierbij aan een glasverzekering, boileronderhoud (als deze aanwezig is) en gezamenlijk licht.

*De foto's bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de daadwerkelijke ruimtes.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger