Antikraak Sassenheim

woning antikraak

Samenvatting

Antikraakwonen in Sassenheim We hebben weer een toffe woonruimte in Sassenheim beschikbaar! Het gaat om een boven- of benedenwoning, gelegen… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
66
kamers
2

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Antikraakwonen in Sassenheim

We hebben weer een toffe woonruimte in Sassenheim beschikbaar! Het gaat om een boven- of benedenwoning, gelegen in het centrum van Sassenheim.

Deze tijdelijke huurwoning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie, want in de buurt vind je een supermarkt, het winkelcentrum en de bibliotheek. Met een oppervlakte van zo'n 60 vierkante meter, woon jij straks in een prachtige ruimte. De woning bestaat uit een woonkamer, één slaapkamer, keuken en sanitaire voorzieningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Bereikbaarheid van Sassenheim

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Sassenheim in vogelvlucht

We kunnen je absoluut vertellen hoe mooi Sassenheim is, maar we kunnen het je beter laten zien! Zo bekijk je hieronder de beelden van Sassenheim in vogelvlucht.

IntervesteSassenheim vanuit de lucht
Sassenheim vanuit de lucht

Wat kost wonen in Sassenheim via Interveste?

Laten we voorop stellen: het is absoluut niet duur. Want voor deze antikraakwoning betaal je per maand € 100,- aan bruikleenkosten per persoon als je samen gaat wonen. Ga je hier alleen wonen? Dan bedragen de bruikleenkosten € 150,- per maand. En voor de servicekosten hoef je het ook niet te laten. Die bedragen slechts € 2,35 per maand!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod