Woning antikraak Sassenheim

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Sassenheim

Samenvatting

In 'Sassem' is een beneden- en/of bovenwoning beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m². In de woning… Meer informatie ↓
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

In 'Sassem' is een beneden- en/of bovenwoning beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m². In de woning vind je een woonkamer. Een slaapkamer grenst direct aan de woonkamer. Sommige woningen hebben nog een tweede slaapkamer die vaak ook als kantoor gebruikt wordt. Natuurlijk beschikt de woning ook over een keuken. De douche is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar en verderop in de hal vind je een toilet. Is de beschikbare woning een benedenwoning? Dan heb je ook nog een eigen tuin. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven
Sassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 12,35.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod