Antikraak Sassenheim


woning antikraak

Samenvatting

Antikraak wonen in Sassenheim! In Sassenheim komt er binnenkort een mooie eengezinswoning beschikbaar en wij zoeken nog een perfecte bewoner!… Meer informatie ↓
€ 140,- p.p. / p.m.
anno
1950
m2
57
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Antikraak wonen in Sassenheim!

In Sassenheim komt er binnenkort een mooie eengezinswoning beschikbaar en wij zoeken nog een perfecte bewoner! De woonruimte is om en nabij de 57 m² en wordt beschikbaar gesteld op basis van antikraak, voor de duur van een nog onbepaalde tijd.

Hoe ziet deze woning er van binnen uit?

Deze mooie antikraakwoning beschikt over een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een douche- en toiletruimte. Daarnaast krijg je de beschikking over voor een achtertuin waar jij heerlijk kunt zitten gedurende de warmere dagen. In de tuin bevindt zich ook een schuurtje waar genoeg ruimte is om bijvoorbeeld je fiets in te stallen.

De woonomgeving van Sassenheim

Deze antikraakwoning heeft een zeer gunstige ligging. Zo bevindt de supermarkt zich op loopafstand en ligt de woning op loopafstand van het centrum. Wel zo fijn als je op pad gaat voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je een bibliotheek in de buurt waar je terecht kunt om een lekker boek te lezen.

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken).
Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Een eerste impressie van Sassenheim

We kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk Sassenheim is, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder staat een video die je al het moois van Sassenheim laat zien. Vanuit de lucht!

IntervesteSassenheim van boven

Ligt deze antikraakwoning centraal?

Jazeker! Met de trein sta je binnen de kortste keren op de plek van bestemming! Ook de grote steden zijn met de trein vanuit Sassenheim gemakkelijk bereikbaar. Zo heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Wat kost deze antikraakwoning in Sassenheim via Interveste?

De maandelijkse bruikleenvergoeding voor deze antikraakwoning bedraagt € 140,- per persoon, per maand. Ga je hier liever alleen wonen? Dan betaal je € 210,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten gerekend, namelijk € 9,35 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Interveste screent de kandidaten op basis van reactiesnelheid en een volledig documentendossier. Zorg dus dat je profiel helemaal compleet is om het meest kans te maken op deze woonruimte. Dit geldt voor alle woonruimtes binnen Interveste.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod