Woning antikraak Sassenheim

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Sassenheim wel!
Sassenheim
Sassenheim
Samenvatting
De woning beschikt o.a. over een voor- en achtertuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
57
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging
  •   Zolder

Over deze antikraakwoning

De woning beschikt o.a. over een voor- en achtertuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is om bijvoorbeeld je fiets in te stallen. Deze woning in Sassenheim is beschikbaar op basis van antikraak en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt. Met een oppervlakte van 57m² heb je een prachtige woning.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten

De maandelijkse kosten bedragen €105,- per maand per persoon wanneer je hier met twee personen wil wonen. Kom je liever alleen in aanmerking voor de woonruimte dan bedragen de maandelijkse kosten €160,-. Er komt een klein bedrag per maand aan servicekosten bij, namelijk € 9,35. Alleen met een Mijn Interveste account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Interveste Sassenheim van boven

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger