Antikraak Sassenheim


woning antikraak

Samenvatting

De woning beschikt o.a. over een voor- en achtertuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is… Meer informatie ↓
€ 130,- p.p. / p.m.
anno
1950
m2
57
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

De woning beschikt o.a. over een voor- en achtertuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is om bijvoorbeeld je fiets in te stallen. Deze woning in Sassenheim is beschikbaar op basis van antikraak en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt. Met een oppervlakte van 57m² heb je een prachtige woning.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 9,35.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

IntervesteSassenheim van boven

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod