Woning antikraak Sassenheim

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sassenheim wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

In Sassenheim is er een benedenwoning beschikbaar. De woning beschikt over een woonkamer en één slaapkamer. Bij de benedenwoning zit… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

In Sassenheim is er een benedenwoning beschikbaar. De woning beschikt over een woonkamer en één slaapkamer. Bij de benedenwoning zit een fijne tuin waar je heerlijk kan vertoeven. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Verder zijn er servicekosten kosten van toepassing van € 9,35.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod