Woning antikraak Scharsterbrug

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Oegstgeest
Hillegom
Meer woningen
Antikraakwoning in Scharsterbrug
Samenvatting
Fraaie, vrijstaande woonboerderij. Informatie over de beschikbare woonboerderij Deze woonboerderij is voorzien van minimaal 5 kamers en kent een woonoppervlakte… Meer informatie
anno
1891
 m2
105
kamers
5
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Fraaie, vrijstaande woonboerderij.

Informatie over de beschikbare woonboerderij
Deze woonboerderij is voorzien van minimaal 5 kamers en kent een woonoppervlakte van ca. 105 m² met een enorme tuin. Uiteraard zijn alle facilitaire voorzieningen aanwezig.

De ligging
De woonboerderij is gelegen in Scharsterbrug, net buiten Joure en slechts op een kwartier van Heerenveen. Er is een bushalte aanwezig naast de woonboerderij. Buslijn 41 zorgt voor een directe verbinding met Heerenveen. Scharsterbrug beschikt niet over een treinstation. De locatie is ideaal voor personen die van een rustige omgeving houden.

Maandelijkse kosten
De maandelijkse kosten bedragen slechts EUR 80,00 per persoon per maand.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen deze fraaie, vrijstaande woonboerderij in Scharsterbrug dient u te kunnen voldoen aan alle voorwaarden van Interveste: http://www.interveste.nl/kandidaten/woningen-antikraak/voorwaarden.

Extra voorwaarden
Kandidaten die de woonboerderij met zijn tweeën wensen te betrekken hebben voorrang.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger