Antikraak Schellinkhout


woning antikraak

Samenvatting

In het gezellige Schellinkhout komt een beheerderswoning beschikbaar. Deze woning is gelijkvloers en heeft een woonoppervlakte van 94m². In de… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1973
m2
94
kamers
3

Meer informatie

In het gezellige Schellinkhout komt een beheerderswoning beschikbaar. Deze woning is gelijkvloers en heeft een woonoppervlakte van 94m².

In de woning heb je een ruime woonkamer met open haard. Deze kamer heeft grote ramen waardoor je voldoende licht binnen krijgt. De woonkamer loopt door naar een open keuken en direct naast de keuken bevindt zich ook nog een bijkeuken. Ook heb je een eigen slaapkamer en badkamer tot je beschikking.

Over Schellinkhout

In Schellinkhout heeft Interveste dit leuke antikraakpand in beheer waar je heerlijk in kan vertoeven. De woning bevindt zich op maar 1 minuut lopen naar de bushalte. Wat dus ideaal is om uit te wijken naar omliggende plaatsen zoals Hoorn, Hoogkarspel of Enkhuizen.

Schellinkhout bevindt zich in de gemeente Drechterland, wat zich bevindt in de provincie Noord-Holland. De locatie is gelegen nabij het IJsselmeer en Markermeer. Ideaal voor de zomermaanden die op de stoep staan!

In Schellinkhout vind je alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants etc. Ook heb je hier een voetbalclub in Schellinkhout en is er een tennisvereniging in het nabij gelegen dorp Oosterblokker.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod