Samenvatting
Deze ruime eengezinswoning in Sint Jansklooster beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, aparte doucheruimte, toiletruimte en een voor- én achtertuin.Ben… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1969
 m2
81
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze ruime eengezinswoning in Sint Jansklooster beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, aparte doucheruimte, toiletruimte en een voor- én achtertuin.

Ben je op zoek naar woonruimte in Meppel of Emmeloord? Deze zeer betaalbare woning ligt op 20 minuten rij-afstand en Zwolle ligt op een half uurtje rijden. We kunnen dus met recht zeggen dat dit de goedkoopste woning van de regio is!

Locatie antikraakwoning

Het pittoreske Sint Jansklooster behoort tot gemeente Steenwijkerland en ligt tussen Meppel en Emmeloord (bereikbaar via ofwel de A6 of de A32). Een bekend natuurgebied in de buurt is Nationaal Park Weerribben-Wieden waarbij je ook het bezoekerscentrum De Wieden kunt vinden.

Sint Jansklooster beschikt over een prima busverbinding en eigen winkelcentrum.
Je kunt jouw auto gratis parkeren in één van de parkeervakken in de straat.
Houd je van rustig wonen? Dan is dit voor jou dé ideale woonplek!

Maandelijkse kosten

Bij twee personen bedragen de kosten € 100,- p.p. per maand. Toch alleen wonen? Dan vragen we € 150,- per maand. De genoemde bedragen zijn exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Let op: De foto's betreffen een vergelijkbare woning.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger