Samenvatting
In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand. Deze kamer bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
 m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand. Deze kamer bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovige en in de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen. Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert. Naast een eigen kamer krijg je de beschikking over je eigen sanitaire voorzieningen en alleen de keuken deel je met je medebewoners.

Over de omgeving

Het complex waar de kamers zich bevinden is gelegen vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven. 

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand. Je kunt hier terecht voor een leuke wandel- of fietstocht.

Vergeet ook zeker de musea, cafés, theater en het zwembad in Someren niet. Belangrijke voorzieningen zoal een supermarkt kun je ook bereiken binnen 6 minuten met de auto. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger