Kamer antikraak Tilburg

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Zoetermeer
Dordrecht
Meer woningen
Antikraak kamer in Tilburg
Samenvatting
Zeer ruime kamer in Tilburg op 5 minuten afstand vanaf De Rooi Pannen en de naastgelegen supermarkt. Het NS station… Meer informatie
anno
1951
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

Zeer ruime kamer in Tilburg op 5 minuten afstand vanaf De Rooi Pannen en de naastgelegen supermarkt. Het NS station van Tilburg ligt op 1,5 kilometer.

In dit pand wonen verschillende bewoners. Ook zijn er tijdelijke ondernemers die hun intrek hebben genomen om hun bedrijfjes te kunnen starten. Er is enorm veel parkeerruimte. Toilet en doucheruimtes deel je met elkaar.

Goedkoop op kamers in Tilburg

Studeer je aan de Universiteit van Tilburg? Dan hoef je slechts 10 minuten te fietsen en je bent thuis. Je kunt hier dus bijzonder goedkoop op kamers. Kun je dat op meerdere plekken in Tilburg? Ja dat klopt: maar voor dit bedrag krijg je nergens zoveel ruimte!

Reageer dus snel en wie weet ben jij een van de gelukkigen die hier straks antikraak in Tilburg kan wonen.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je maandelijks slechts € 250,- per maand. Dit is zelfs inclusief gas, water en elektra.Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger