Woning antikraak Tilburg

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak woning in Tilburg
Samenvatting
Goed nieuws als jij een woonruimte zoekt waar je ook nog eens je winkel kunt starten. In dit karakteristieke pand… Meer informatie
anno
1965
 m2
243
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Goed nieuws als jij een woonruimte zoekt waar je ook nog eens je winkel kunt starten. In dit karakteristieke pand uit de jaren '60 kan dit namelijk: Een woon-/winkelruimte in Tilbrug.

De perfecte plek om je eigen winkel beginnen. Misschien wil je al tijden al je schilderijen en tekeningen verkopen. Of je wilt je online winkel uitbreiden met een fysieke winkel zodat mensen het product kunnen zien alvorens ze het kopen. Eerder waren hier al een tweedehands kledingwinkel een een witgoedwinkel gevestigd. Ach, mogelijkheden genoeg. Je mag hem gebruiken zoals jij graag voor ogen hebt. Uiteraard wel eerst even bespreken met ons.

Vrijstaande woning Tilburg

De vrijstaande woning in Tilburg is voorzien van een aparte ingang naar het woongedeelte. Een glas-in-lood raampje aan de zijkant geeft extra stijl aan het pand. Aan de voorkant bevindt zich tevens de glazen pui en entree van de winkelruimte. Je kunt hier al voor € 200,- per persoon per maand wonen (mits je gaat samenwonen). Mocht je toch geheel zelfstandig je winkel willen beginnen en erboven gaan wonen, dan betaal je € 350,- per maand.

Overige kostenplaatje en info

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor gas, water en elektra. Maar met zo'n te gekke ruimte bespaar je door de lage onkostenvergoeding maandelijks vele euro's uit ten opzichte van reguliere verhuur.

Wil je hier meer over weten? Blijf dan niet afwachtend kijken, maar neem vandaag nog contact met ons op via Facebook Messenger.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger