Samenvatting
Op korte termijn komen er woningen beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. We hebben hier beneden- en bovenwoningen maar op dit… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
 m2
70
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Over deze antikraakwoning

Op korte termijn komen er woningen beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. We hebben hier beneden- en bovenwoningen maar op dit moment hebben we alleen een bovenwoning beschikbaar.

Over deze woonruimte

Deze uitermate gunstig gelegen beneden- en bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van om en nabij de 70m². De verschillende ruimtes bestaan uit een woonkamer, drie slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Wat ook nog een prettige bijkomstigheid is, is dat er ruime parkeergelegenheid is voor de deur.

Over de omgeving

De beneden- en bovenwoningen zijn dichtbij gelegen ten opzichte van de openbare vervoersmogelijkheden. Zo is het maar 5 min. lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Ook het treinstation van Uitgeest bevindt zich op 5 min. loopafstand van de woningen. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Verder ben je van alle gemakken voorzien in de omgeving van de beschikbare woonruimtes. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Woon jij graag in de omgeving van sportvoorzieningen? Ook dan zit je hier op de perfecte plek. Zo is er een sport- en tenniscentrum om de hoek van de straat en kun je wandelend naar het openluchtzwembad van Uitgeest.

Geniet je liever wat meer van de natuur in de omgeving? Ga dan eens een kijkje nemen bij het Uitgeestermeer. Hier huur je een bootje in de jachthaven en kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water. Het strand van Heemskerk ligt op ongeveer 30 minuten fietsen van Uitgeest.

Over de kosten

Per maand betaal je als je met zijn tweetjes gaat wonen € 110,- p.p. aan onkostenvergoeding. Wil je er alleen gaan wonen, dan bedragen de kosten € 165,- per maand.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Interveste Uitgeest en Zwaansmeer van boven
 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger