Samenvatting
Deze gunstig gelegen boven- en benedenwoningen hebben we beschikbaar voor je. Met deze leuke woning beschik je over je eigen… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
 m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Deze gunstig gelegen boven- en benedenwoningen hebben we beschikbaar voor je. Met deze leuke woning beschik je over je eigen woonkamer, een slaapkamer, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ook erg prettig!

Over de locatie

De boven- en benedenwoningen liggen dichtbij verschillende voorzieningen. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Er zijn verschillende sportvoorzieningen in de buurt en je kunt wandelen naar het openluchtzwembad van Uitgeest. Liever naar het strand? Geen probleem, op ongeveer 10 minuten van de woning ligt het strand van Heemskerk. Ook is het de perfecte plek om te genieten van natuur. Bij het Uitgeestermeer kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water.

Naast de parkeergelegenheid voor de woning is het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar zowel de dichtstbijzijnde bushalte als het treinstation van Uitgeest. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 110,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 165,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Interveste Uitgeest en Zwaansmeer van boven
 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger