Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers   Ben je op zoek naar woonruimte in Uitgeest en wil je graag nét… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
 m2
70
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers  

Ben je op zoek naar woonruimte in Uitgeest en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de buurt Oude Dorp.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze bovenwoning in Uitgeest zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze woning

Deze gunstig gelegen bovenwoning heeft een woonoppervlakte van om en nabij de 70m². Met deze leuke woning beschik je over je eigen woonkamer, drie slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid voor de deur, ook erg prettig!

Over de locatie

De bovenwoning ligt dichtbij verschillende voorzieningen. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Er zijn verschillende sportvoorzieningen in de buurt en je kunt wandelen naar het openluchtzwembad van Uitgeest. Liever naar het strand? Geen probleem, op ongeveer 10 minuten van de woning ligt het strand van Heemskerk. Ook is het de perfecte plek om te genieten van natuur. Bij het Uitgeestermeer kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water.

Naast de ruime parkeergelegenheid voor de woning is het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Het is 5 minuten lopen naar zowel de dichtstbijzijnde bushalte als het treinstation van Uitgeest. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan jouw buurt!

Interveste Uitgeest en Zwaansmeer van boven
 

Club van vrijwilligers Let op: voor deze woning zijn we op zoek naar vrijwilligers!
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger