Woning antikraak Uitgeest

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Uitgeest

Samenvatting

Deze gunstig gelegen boven- en benedenwoningen hebben we beschikbaar voor je. Met deze leuke woning beschik je over je eigen… Meer informatie ↓
anno
1956
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Deze gunstig gelegen boven- en benedenwoningen hebben we beschikbaar voor je. Met deze leuke woning beschik je over je eigen woonkamer, een slaapkamer, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ook erg prettig!

Over de locatie

De boven- en benedenwoningen liggen dichtbij verschillende voorzieningen. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Er zijn verschillende sportvoorzieningen in de buurt en je kunt wandelen naar het openluchtzwembad van Uitgeest. Liever naar het strand? Geen probleem, op ongeveer 10 minuten van de woning ligt het strand van Heemskerk. Ook is het de perfecte plek om te genieten van natuur. Bij het Uitgeestermeer kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water.

Naast de parkeergelegenheid voor de woning is het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar zowel de dichtstbijzijnde bushalte als het treinstation van Uitgeest. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

IntervesteUitgeest en Zwaansmeer van boven
Uitgeest en Zwaansmeer van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod