Kamer antikraak Utrecht

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Utrecht

Samenvatting

In Utrecht beheert Interveste dit prachtige monumentale pand. Op deze prachtlocatie krijg je een kamer tot je beschikking, zodat je… Meer informatie ↓
anno
1876
m2
15
kamer
1
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

In Utrecht beheert Interveste dit prachtige monumentale pand. Op deze prachtlocatie krijg je een kamer tot je beschikking, zodat je samen met je medebewoners over dit pand kunt waken. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 15m². In het pand zijn meerdere keukens, doucheruimtes en toiletten aanwezig die je deelt met je medebewoners. 

Bij dit unieke pand is ook een tuin aanwezig. We vragen de nieuwe bewoners dan ook om de tuin netjes te houden. Groene vingers komen hier dan ook goed van pas!

Over de omgeving

Dit prachtige pand bevindt zich in in het hart van Utrecht. De welbekende Domtoren vind je op ongeveer 10 min. lopen afstand. Je komt dus midden in het centrum te wonen met alle bekende plekjes op loopafstand. Heerlijk genieten van een koud drankje aan de gracht? Jij bent er binnen no-time! Moet je de stad uit? Met de fiets sta je binnen 5 minuten op het centraal station van Utrecht. Door de centrale ligging in Nederland maakt dit ook de ideale locatie voor eventueel woon- en werkverkeer. Kortom, de perfecte locatie!

Over de kosten

De bruikleenkosten voor deze woonruimte bedragen slechts € 264,- per maand inclusief gas, water en elektra. Er zijn geen servicekosten.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod