Samenvatting
In Utrecht beheert Interveste dit prachtige monumentale pand. Op deze prachtlocatie krijg je een kamer tot je beschikking, zodat je… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1876
 m2
10
kamer
1
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Over deze antikraakkamer

In Utrecht beheert Interveste dit prachtige monumentale pand. Op deze prachtlocatie krijg je een kamer tot je beschikking, zodat je samen met je medebewoners over dit pand kunt waken. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 10m². In het pand zijn meerdere keukens, doucheruimtes en toiletten aanwezig die je deelt met je medebewoners.

Bij dit unieke pand is ook een tuin aanwezig. We vragen de nieuwe bewoners dan ook om de tuin netjes te houden. Groene vingers komen hier dan ook goed van pas!

Over de omgeving

Dit prachtige pand bevindt zich in in het hart van Utrecht. De welbekende Domtoren vind je op ongeveer 10 min. lopen afstand. Je komt dus midden in het centrum te wonen met alle bekende plekjes op loopafstand. Heerlijk genieten van een koud drankje aan de gracht? Jij bent er binnen no-time! Moet je de stad uit? Met de fiets sta je binnen 5 minuten op het centraal station van Utrecht. Door de centrale ligging in Nederland maakt dit ook de ideale locatie voor eventueel woon- en werkverkeer. Kortom, de perfecte locatie!

Over de kosten

De bruikleenkosten voor deze woonruimte bedragen slechts € 264,- per maand inclusief gas, water en elektra. Er zijn geen servicekosten.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger