Antikraak Utrecht


woning antikraak

Samenvatting

Antikraak Utrecht Voor deze sfeervolle en unieke woonruimte, gelegen in hartje Utrecht, zijn wij op zoek naar twee antikraakbewoners! Het… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1901
m2
115
kamers
0
  •   Tuin
  •   Berging
  •   2e toilet

Meer informatie

Antikraak Utrecht

Voor deze sfeervolle en unieke woonruimte, gelegen in hartje Utrecht, zijn wij op zoek naar twee antikraakbewoners! Het gaat om een woonruimte van circa 115m².

Deze unieke ruimte beschikt over een flinke woonkamer en separate keuken met uitkijk over de prachtige tuin, waar je heerlijk beschut kunt genieten van het zonnetje zodra deze doorkomt. 

De woonruimte beschikt over een ruime slaapkamer. De badkamer heeft twee toiletten en een douche. Verder is de woonruimte voorzien van een ruime berging waar je extra spullen kunt opslaan.

Over de omgeving

De woning bevindt zich op een toplocatie in Utrecht, middenin het centrum. Alle hotspots bereik je dan ook binnen no-time. Plekken zoals Hoog Catharijne, het station Utrecht Centraal, de grachten en de Domtoren zijn allemaal in de omgeving te vinden. Utrecht is centraal gelegen in Nederland wat het de ideale woonplaats maakt voor eventueel woon- en werkverkeer naar andere locaties in het land.

IntervesteUtrecht

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon / per maand als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand.
De bedragen zijn exclusief gas, water en elektra.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod