Woning antikraak Utrecht

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Utrecht

Samenvatting

In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze… Meer informatie ↓
anno
1904
m2
80
kamers
5
  •   Tuin
  •   Open haard

Meer informatie

In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze unieke kans. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, meerdere slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Ook is er een kleine buitenruimte aanwezig. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

Over de omgeving

De woning bevindt zich op een toplocatie in Utrecht. Het centrum van Utrecht is namelijk al binnen 10 minuten fietsen te bereiken! Alle hotspots bereik je dan ook binnen no-time. Plekken zoals Hoog Catharijne, het Centraal Station, de grachten en de Domtoren zijn allemaal in de omgeving te vinden. Utrecht is centraal gelegen in Nederland wat het de ideale woonplaats maakt voor eventueel woon- en werkverkeer naar andere locaties in het land. 

Over de kosten

De bruikleenkosten voor deze woonruimte bedragen slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Er zijn geen servicekosten. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod