Samenvatting
In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1904
 m2
80
kamers
5
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Open haard

Over deze antikraakwoning

In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze unieke kans. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, meerdere slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Ook is er een kleine buitenruimte aanwezig. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

Over de omgeving

De woning bevindt zich op een toplocatie in Utrecht. Het centrum van Utrecht is namelijk al binnen 10 minuten fietsen te bereiken! Alle hotspots bereik je dan ook binnen no-time. Plekken zoals Hoog Catharijne, het Centraal Station, de grachten en de Domtoren zijn allemaal in de omgeving te vinden. Utrecht is centraal gelegen in Nederland wat het de ideale woonplaats maakt voor eventueel woon- en werkverkeer naar andere locaties in het land. 

Over de kosten

De bruikleenkosten voor deze woonruimte bedragen slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Er zijn geen servicekosten. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger