Woning antikraak Utrecht

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Utrecht wel
Utrecht
Meer info
Samenvatting
In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1904
 m2
80
kamers
5
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Open haard

Over deze antikraakwoning

In Utrecht komt een vrijstaande woning beschikbaar. Ben jij op zoek naar woning voor een kortere periode? Bekijk dan deze unieke kans. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, meerdere slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Ook is er een kleine buitenruimte aanwezig. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

Over de omgeving

De woning bevindt zich op een toplocatie in Utrecht. Het centrum van Utrecht is namelijk al binnen 10 minuten fietsen te bereiken! Alle hotspots bereik je dan ook binnen no-time. Plekken zoals Hoog Catharijne, het Centraal Station, de grachten en de Domtoren zijn allemaal in de omgeving te vinden. Utrecht is centraal gelegen in Nederland wat het de ideale woonplaats maakt voor eventueel woon- en werkverkeer naar andere locaties in het land. 

Over de kosten

De bruikleenkosten voor deze woonruimte bedragen slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Er zijn geen servicekosten. 

Let op! Deze woning is voor een kortere periode beschikbaar. De einddatum is 26 februari 2021.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger