Antikraak Valkenburg


woning antikraak

Samenvatting

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen?… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
75
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

We zijn op zeer korte termijn op zoek naar een natuurliefhebber die op een oude, vrijstaande woonboerderij wil passen. De woonruimte beschikt over een woonkamer, vier slaapkamers, doucheruimte, toilet en is omringd door groene weilanden.
Vrijwel de gehele woonruimte is voorzien van raam- en vloerbekleding.

LOCATIE
Deze charmante woonboerderij is gelegen in het plaatsje Valkenburg (Katwijk), nabij grote steden als Den Haag, Delft en Leiden.
Openbaar vervoer is beperkt dus het hebben van een auto of goede fiets is een must. Er is vanzelfsprekend parkeergelegenheid bij de woning.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod