Woning antikraak Valkenburg

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Valkenburg

Samenvatting

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen?… Meer informatie ↓
anno
1900
m2
75
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

We zijn op zeer korte termijn op zoek naar een natuurliefhebber die op een oude, vrijstaande woonboerderij wil passen. De woonruimte beschikt over een woonkamer, vier slaapkamers, doucheruimte, toilet en is omringd door groene weilanden.
Vrijwel de gehele woonruimte is voorzien van raam- en vloerbekleding.

LOCATIE
Deze charmante woonboerderij is gelegen in het plaatsje Valkenburg (Katwijk), nabij grote steden als Den Haag, Delft en Leiden.
Openbaar vervoer is beperkt dus het hebben van een auto of goede fiets is een must. Er is vanzelfsprekend parkeergelegenheid bij de woning. 

MAANDELIJKSE KOSTEN
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod