Samenvatting
Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen?… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
 m2
75
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

We zijn op zeer korte termijn op zoek naar een natuurliefhebber die op een oude, vrijstaande woonboerderij wil passen. De woonruimte beschikt over een woonkamer, vier slaapkamers, doucheruimte, toilet en is omringd door groene weilanden.
Vrijwel de gehele woonruimte is voorzien van raam- en vloerbekleding.

LOCATIE
Deze charmante woonboerderij is gelegen in het plaatsje Valkenburg (Katwijk), nabij grote steden als Den Haag, Delft en Leiden.
Openbaar vervoer is beperkt dus het hebben van een auto of goede fiets is een must. Er is vanzelfsprekend parkeergelegenheid bij de woning. 

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kosten bedragen € 100,- per persoon per maand wanneer je met twee personen wil intrekken. Wanneer je liever alleen woont zijn de kosten € 150,- per persoon per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger