Samenvatting
Monumentaal antikraak huis in Velsen-Noord. De vrijstaande woning heeft een eigen tuintje en er zijn parkeerplaatsen vlak naast de woning.… Meer informatie
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1904
 m2
1
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Monumentaal antikraak huis in Velsen-Noord. De vrijstaande woning heeft een eigen tuintje en er zijn parkeerplaatsen vlak naast de woning.

Het huis stamt uit 1904 en mag dus oprecht karakteristiek genoemd worden.
Er zijn twee woonruimtes in dit huis. Voor een van die ruimtes zoeken wij een nieuwe bewoner.

Velsen-Noord ligt aan het Noordzeekanaal en staat bekend als golfsurf-, windsurf- en kitesurfplaats. Via de doorgaande weg is de snelweg richting Haarlem of Alkmaar makkelijk te bereiken. Beverwijk ligt 2 kilometer verderop.

LET OP: het gaat om een antikraak woning en dus zijn de maandelijkse kosten erg laag. Je betaalt slechts € 130- per maand, exclusief gas, water en elektra.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger