Samenvatting
Voor dit prachtige voormalig gemeentehuis zijn wij op zoek naar een stelletje. Dit mooie gebouw is het voormalig gemeentehuis van… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
30
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Voor dit prachtige voormalig gemeentehuis zijn wij op zoek naar een stelletje.

Dit mooie gebouw is het voormalig gemeentehuis van Venhuizen. Het is gelegen in gemeente Drechterland, tussen Hoorn en Enkhuizen, vlak bij het strand. We hebben er een zeer riante kamer waarvoor we expliciet op zoek zijn naar 2 bewoners die hier graag willen samenwonen.

Tweepersoonskamer

Deze tweepersoonskamer heeft een scheidingswand waardoor je het goed kunt opdelen in bijvoorbeeld een woon- en slaapgedeelte. Keuken en douche delen jullie met enkele medebewoners. Het aantal toiletten in dit gebouw is zo groot, dat ieder een eigen toilet kan uitkiezen.

Boodschappen kun je gemakkelijk te voet doen bij de dichtbij gelegen supermarkt. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Maandelijkse kosten

Om hier te kunnen wonen betalen jullie slechts € 260,- per persoon per maand, inclusief gas, water en elektra.

P.S. Plaats alsjeblieft in het opmerkingenveld bij je reactie met wie je graag wilt samenwonen. Alvast bedankt!

Bekijk Venhuizen vanuit de lucht:
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger