Kamer antikraak Venhuizen

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Venhuizen wel!
Meer info
Antikraakkamer in Venhuizen

Samenvatting

Fraaie antikraak-kamers in voormalig gemeentehuis Venhuizen In het voormalige gemeentehuis van Venhuizen hebben wij kamers beschikbaar gesteld voor antikraakbewoning. Inmiddels… Meer informatie ↓
anno
1979
m2
22
kamers
6

Meer informatie

Fraaie antikraak-kamers in voormalig gemeentehuis Venhuizen

In het voormalige gemeentehuis van Venhuizen hebben wij kamers beschikbaar gesteld voor antikraakbewoning. Inmiddels wonen er verschillende bewoners via Interveste in dit prachtige pand.

Vlakbij het strand tussen Hoorn en Enkhuizen

De woonruimte heeft een prachtige ligging vlakbij het strand. Met de fiets arriveer je bijvoorbeeld in slechts 15 minuten bij Strand 't Hondenhemeltje. Hier kun je heerlijk genieten van een strandwandeling. Daarnaast kun je er zwemmen, vliegeren, kanoën, vissen, lekker luieren en over het water turen naar de scheepjes in de verte.

Venhuizen maakt deel uit van de gemeente Drechsteden en ligt tussen Hoorn en Enkhuizen. Je kunt ook in beide steden uitgebreid winkelen, stappen of uit eten gaan. Zowel Hoorn als Enkhuizen zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar via de N307 en N506. Ook met het openbaar vervoer kun je vanuit Venhuizen gemakkelijk op pad gaan. Bushaltes zijn binnen enkele minuten vanuit de woonruimte bereikbaar.


Prettig wonen in Venhuizen

De beschikbare kamer is van vloerbekleding voorzien en daardoor zowat instap-klaar. Voorzieningen zoals toiletruimtes zijn in dit pand in overvloed aanwezig; iedere bewoner kan zo een eigen privétoilet gebruiken. Douches deel je met je medebewoners. Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig.
Samen met je medebewoners ben je verantwoordelijk om de gemeenschappelijke ruimtes prettig leefbaar te houden.

Voor je dagelijkse boodschappen kun je gemakkelijk terecht bij de supermarkt Vomar Voordeelmarkt op drie minuten loopafstand. Snel pinnen voordat je op pad gaat met de bus? Het kan al binnen één minuut loopafstand van de woonruimte.

Maandelijkse kosten

Om hier te kunnen wonen betaal je slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod