Kamer antikraak Venhuizen

Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Venhuizen wel
Hoogkarspel
Hoogkarspel
Meer info
Samenvatting
Fraaie antikraak-kamers in voormalig gemeentehuis Venhuizen In het voormalige gemeentehuis van Venhuizen hebben wij kamers beschikbaar gesteld voor antikraakbewoning. Inmiddels… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
22
kamers
6
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraakkamer

Fraaie antikraak-kamers in voormalig gemeentehuis Venhuizen

In het voormalige gemeentehuis van Venhuizen hebben wij kamers beschikbaar gesteld voor antikraakbewoning. Inmiddels wonen er verschillende bewoners via Interveste in dit prachtige pand.

Vlakbij het strand tussen Hoorn en Enkhuizen

De woonruimte heeft een prachtige ligging vlakbij het strand. Met de fiets arriveer je bijvoorbeeld in slechts 15 minuten bij Strand 't Hondenhemeltje. Hier kun je heerlijk genieten van een strandwandeling. Daarnaast kun je er zwemmen, vliegeren, kanoën, vissen, lekker luieren en over het water turen naar de scheepjes in de verte.

Venhuizen maakt deel uit van de gemeente Drechsteden en ligt tussen Hoorn en Enkhuizen. Je kunt ook in beide steden uitgebreid winkelen, stappen of uit eten gaan. Zowel Hoorn als Enkhuizen zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar via de N307 en N506. Ook met het openbaar vervoer kun je vanuit Venhuizen gemakkelijk op pad gaan. Bushaltes zijn binnen enkele minuten vanuit de woonruimte bereikbaar.


Prettig wonen in Venhuizen

De beschikbare kamer is van vloerbekleding voorzien en daardoor zowat instap-klaar. Voorzieningen zoals toiletruimtes zijn in dit pand in overvloed aanwezig; iedere bewoner kan zo een eigen privétoilet gebruiken. Douches deel je met je medebewoners. Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig.
Samen met je medebewoners ben je verantwoordelijk om de gemeenschappelijke ruimtes prettig leefbaar te houden.

Voor je dagelijkse boodschappen kun je gemakkelijk terecht bij de supermarkt Vomar Voordeelmarkt op drie minuten loopafstand. Snel pinnen voordat je op pad gaat met de bus? Het kan al binnen één minuut loopafstand van de woonruimte.

Maandelijkse kosten

Om hier te kunnen wonen betaal je slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger