Samenvatting
Heb jij altijd al eens een kasteelheer of -dame willen zijn? Lees dan vooral verder, want Interveste geeft je nu… Meer informatie
€ 0,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1306
 m2
100
kamers
14
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder
  •   2e toilet
  •   Open haard

Gratis wonen in een kasteel

Heb jij altijd al eens een kasteelheer of -dame willen zijn? Lees dan vooral verder, want Interveste geeft je nu de kans om GRATIS te wonen in een kasteel in België. Jawel: We zoeken een stelletje als kasteelbeheerders!

Geen kosten

Uiteraard begrijpen we dat je niet zo maar gelooft dat je gratis kunt wonen in een kasteel. En toch zijn er aan de bewoning hélemaal geen kosten verbonden. Je hoeft ook geen geld te investeren in het opknappen van het kasteel: het kasteel is al opgeknapt. Sinds 2015 zijn vele ruimtes helemaal gerenoveerd. Sterker nog: binnenkort start er een bed & breakfast waar toeristen kunnen overnachten.

Wat wordt er van jullie verwacht?

(Let op: we schrijven specifiek 'jullie', want we zijn op zoek naar een duo/stel/(echt)paar voor deze bewoning).

We zoeken twee personen die graag willen helpen het aankomende bedrijf op te starten (de bed & breakfast). Dat betekent dat je helpt waar kan en nodig. Je kunt het zien als een 'Ik Vertrek'- verhaal, maar dan zonder de bijkomende risico's als grote investeringen, verkeerde verbouwingen en andere teleurstellingen.

Wel zou het handig zijn als je een paar keer per maand een ontbijtje kunt maken, een keer de ruimtes schoonmaakt, wat boodschappen haalt. Het is dan ook een pré als je de Franse of Engelse taal enigszins beheerst. Het kasteel staat immers in het Franstalige gedeelte van België.

Enfin: Als jullie geschikt zijn, kunnen jullie dus ondersteunen om het bedrijfje op gang te helpen.

Wat krijg je ervoor terug?

In ruil mogen jullie gratis wonen in een van de bewoonbaar gemaakte ruimtes in het kasteel. Je verblijft dus in een prachtig kasteel in het Belgische landschap en dat is werkelijk prachtig daar!

Zit er een tijd aan vast?

Daar kunnen we helemaal niets over zeggen. Het is een risico voor het gratis wonen. Als het klikt tussen jullie en onze opdrachtgever vermoeden we dat het best wel eens van langere duur kan zijn.

Hoe gaat het verder?

Heel belangrijk: Zorg dat jullie een goede motivatie invullen. We hebben van jullie beiden een kopie van je ID nodig en de laatste loonstroken van jullie beiden, of eventueel een goede reden waarom jullie geen loonstrookjes kunnen sturen. Het kan immers zijn dat je al met pensioen of zelfstandig ondernemer bent. We hebben voor dit kasteel maar één account nodig (Let op: Als je op andere antikraakruimtes wil reageren, hebben we van jullie beiden een eigen acount nodig).
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger