Samenvatting
In De Wieken in Vught wonen en werken meerdere personen in verschillende woon- en werkruimtes die Interveste aanbiedt. Er komt… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
 m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In De Wieken in Vught wonen en werken meerdere personen in verschillende woon- en werkruimtes die Interveste aanbiedt. Er komt nu woonruimte beschikbaar waarvoor wij op zoek zijn naar een prettige bewoner die graag in dit verzamelgebouw komt wonen. 
Je krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal, voorzien van raam- en vloerbekleding. De woonruimte is tevens voorzien van bergkasten en een wastafel. Door de ruime raampartijen beschikt het lokaal over voldoende lichtinval. Rondom het pand zijn gratis parkeergelegenheden gelegen.

Over de woonomgeving in Vught

De woonruimte bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Vught. Een brasserie en cafetaria vind je praktisch om de hoek van de woonruimte en het centrum van Vught is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Vught kent gezellige eet- en drinkgelegenheden.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet terecht bij de vlakbij gelegen Lidl en in het centrum vind je een Albert Hein. Reis je graag met het openbaar vervoer, dan mag je jezelf gelukkig prijzen met bushaltes op 5 minuten loopafstand. Treinstation Vught is per fiets gemakkelijk bereikbaar. Vanaf dit station reis je binnen enkele minuten naar het gezellige 's-Hertogenbosch.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 260,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.
 
Interveste Met drone door Vught


Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger