Kamer antikraak Vught

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Vught

Samenvatting

In De Wieken in Vught wonen en werken meerdere personen in verschillende woon- en werkruimtes die Interveste aanbiedt. Er komt… Meer informatie ↓
anno
1900
m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In De Wieken in Vught wonen en werken meerdere personen in verschillende woon- en werkruimtes die Interveste aanbiedt. Er komt nu een woonruimte beschikbaar waarvoor wij op zoek zijn naar een prettige bewoner die graag in dit verzamelgebouw komt wonen.

Je krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal. De woonruimte is voorzien van een wastafel. Door de ruime raampartijen beschikt het lokaal over voldoende lichtinval. De keuken en sanitaire voorzieningen deel je met jouw medebewoners. Rondom het pand zijn gratis parkeergelegenheden gelegen.

Over de woonomgeving in Vught

De woonruimte bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Vught. Een brasserie en cafetaria vind je praktisch om de hoek van de woonruimte en het centrum van Vught is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Vught kent gezellige eet- en drinkgelegenheden.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet terecht bij de vlakbij gelegen Lidl en in het centrum vind je een Albert Hein. Reis je graag met het openbaar vervoer, dan mag je jezelf gelukkig prijzen met bushaltes op 5 minuten loopafstand. Treinstation Vught is per fiets gemakkelijk bereikbaar. Vanaf dit station reis je binnen enkele minuten naar het gezellige 's-Hertogenbosch.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 271,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

 
IntervesteMet drone door Vught


Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod