Woning antikraak Waddinxveen

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak woning in Waddinxveen
Samenvatting
Deze sfeervolle hoekwoning met veranda nabij het centrum van Waddinxveen heeft drie slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich een sfeervolle, houten… Meer informatie
anno
900
 m2
95
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Deze sfeervolle hoekwoning met veranda nabij het centrum van Waddinxveen heeft drie slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich een sfeervolle, houten aanbouw en een veranda om heerlijk buiten te zitten.

Je hebt diverse parkeergelegenheden in de straat. Het centrum is gelegen op loopafstand waar vele verschillende restaurants zijn gevestigd.

Locatie

Waddinxveen ligt tegen Gouda aan en op korte afstand vind je Zoetermeer. Via de A12 kun je direct naar Utrecht en Den Haag. Op loopafstand vind je treinstation Waddinxveen die een verbinding geeft met Gouda en Alphen aan de Rijn.

Maandelijkse kosten

De kosten per persoon bedragen € 95,- per maand. Mocht je hier toch alleen gaan wonen dan betaal je maandelijks € 140,-. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en licht. Let op! De voorkeur gaat uit naar 2 personen, ieder dient hiervoor een inschrijving te voldoen en zijn/haar documentatie aan te leveren.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger