Kamer antikraak Wamel

Deze antikraak kamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Wamel wel
Beneden-Leeuwen
Beneden-Leeuwen
Meer info
Samenvatting
In een keurig voormalig zorgcomplex in Wamel komt één kamer beschikbaar. Alle kamers beschikken over eigen toilet- en doucheruimtes. Via… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1997
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

In een keurig voormalig zorgcomplex in Wamel komt één kamer beschikbaar. Alle kamers beschikken over eigen toilet- en doucheruimtes. Via een centrale ingang zijn de ruimtes bereikbaar. Per kamer kunnen we één bewoner plaatsen. Iedere kamer beschikt over een kookeilandje waar je elektrisch kan koken.

Over de leefomgeving

Wamel is een rustig dorpje. Je kent het misschien van de Vrije Markt. Het is gelegen aan de Waal en als je aan de uiterwaarden staart over het water kijk je naar Tiel. Tiel is goed te bereiken via de naastgelegen brug over de Waal. Je kunt zo ook direct via de A15 naar Arnhem of Rotterdam rijden... of... waar je dan ook maar heen wilt.

Niet in het bezit van een auto? Tiel is te bereiken voor iets meer dan een euro met de fiets- en voetveer Pomona. Je kunt dan in Tiel bijvoorbeeld in de trein stappen naar Arnhem of Utrecht CS.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de uiterwaarden van Wamel. Je deelt die ruimte met loslopende paarden.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts €250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger