Antikraak Wamel


kamer antikraak

Samenvatting

In het dorpje Wamel, vlakbij Tiel, komt een keurige studio beschikbaar. De studio bevindt zich in een voormalige seniorenlocatie in… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1997
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In het dorpje Wamel, vlakbij Tiel, komt een keurige studio beschikbaar. De studio bevindt zich in een voormalige seniorenlocatie in het centrum van het dorp. De studio beschikt over een eigen toilet en doucheruimte.

Het pand heeft over een hoofdingang waarmee je via de centrale ruimte jouw ruimte kunt bereiken. Het complex is ideaal voor mensen die lekker rustig willen wonen. De gemeenschappelijke ruimte is het hart van het pand. Regelmatig komen de huidige bewoners hier samen een bakje koffie drinken of om bijvoorbeeld een potje airhockey te spelen. Hoewel je dus je eigen ruimte hebt, woon je samen met de andere Interveste bewoners in dit verzamelpand.

 

IntervesteStudio's in Wamel

De omgeving van Wamel

Wamel is een rustig dorpje. Je kent het misschien van de Vrije Markt. Het is gelegen aan de Waal en als je aan de uiterwaarden staart over het water kijk je naar Tiel. Tiel is goed te bereiken via de naastgelegen brug over de Waal. Je kunt zo ook direct via de A15 naar Arnhem of Rotterdam rijden... of... waar je dan ook maar heen wilt.

Niet in het bezit van een auto? Tiel is te bereiken voor iets meer dan een euro met de fiets- en voetveer Pomona. Je kunt dan in Tiel bijvoorbeeld in de trein stappen naar Arnhem of Utrecht CS.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de uiterwaarden van Wamel. Je deelt die ruimte met loslopende paarden.

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur, want Interveste bied deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 271,- per maand all-in. Dus geen extra kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod