Woning antikraak Warmond

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Rotterdam
Tilburg
Meer woningen
Antikraak woning in Warmond
Samenvatting
Deze antikraak benedenwoning beschikt over 1 slaapkamer, woonkamer, nette keuken, sanitaire voorzieningen en een tuintje (met berging). Wie Warmond zegt… Meer informatie
€ 90,- pm. exclusief
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1960
  • 3 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 50m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Deze antikraak benedenwoning beschikt over 1 slaapkamer, woonkamer, nette keuken, sanitaire voorzieningen en een tuintje (met berging).

LOCATIE
Wie Warmond zegt denkt aan de Kagerplassen, watersport, een prachtig authentiek dorp, wandelen en fietsen, historie en veel activiteit en gezelligheid. Met name in de zomermaanden volgen de evenementen elkaar in ras tempo op maar ook in de wintermaanden.

Warmond is centraal gelegen, tussen Amsterdam en Den Haag, met Leiden en de kust op korte afstand. Binnen 20 minuten sta je op Schiphol, fiets je door de Bollenstreek of wandel je aan het strand. Deze bestemmingen zijn goed te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. De woning is gevestigd in een rustige woonwijk. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen slechts € 90,00 per persoon per maand wanneer je gaat samenwonen. Alleen wonen kan natuurlijk ook, dan betaal je € 130,00 per maand. In beide situaties geldt dat dit maandelijkse bedrag exclusief gas, water en elektra is. De servicekosten zijn per maand € 80,57 dit is inclusief stookkosten.

Over Warmond

Warmond is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlak naast Leiden. Het dorpje bestaat uit ongeveer 5000 inwoners. Sinds 2006 behoort het tot de gemeente Teylingen.

Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht. Het betekent niet automatisch dat alle panden monumentaal zijn, maar aanpassingen aan panden dienen vooraf goedgekeurd te worden.

Toch staan er veel monumentale panden in Warmond. Zo is een pannenkoekenhuis gevestigd in een prachtig monumentaal pand. En in de middeleeuwen kende Warmond maar liefst zes kastelen. Hier is er helaas nog maar een van bewaard gebleven: 'Het huys te Warmont'.

Als voormalig boerendorp staan er nog veel oude boerderijen in Warmond. Sommige boerderijen zijn al aanwezig in de 14e eeuw. Deze zijn later wel helemaal herbouwd, maar je proeft nog steeds de sfeer van vroeger bij het zien van deze panden

Uitgelicht aanbod

Stuur ons een bericht