Woning antikraak Wessem

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Wessem

Samenvatting

Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar,… Meer informatie ↓
anno
1946
m2
96
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar, op loopafstand van de Maasboulevard met haar gezellige terrasjes. Voor deze woning zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners!.
Geen probleem voor jou? Lees dan snel verder!

De woning heeft een woonkamer van 26m², drie slaapkamers en beschikt over een keuken en badkamer en een zeer ruime tuin. In verband met deze riante tuin zijn wij op zoek naar bewoners die het leuk vinden om deze netjes bij te houden.

Over de omgeving van dit charmante woonhuis

Vanaf je voordeur is het ongeveer 100 meter lopen naar de Maas, waar je lekker kunt wandelen over de Maasboulevard of kan neerstrijken op een van de terrasjes. De bakker, dorpswinkel en bushalte vind je op vijf minuten loopafstand. Wessem heeft een landelijk karakter en is gelegen tussen Roermond en Weert. Bereikbaar met de bus in een half uur, met de auto in een kwartier.

Maandelijkse huur

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon € 105,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je € 160,-. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van maximaal € 2,15.

De foto's bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.  


Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod