Woning antikraak Wessem

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Beek en Donk
Rijssen
Meer woningen
Antikraakwoning in Wessem
Samenvatting
Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar,… Meer informatie
anno
1946
 m2
96
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar, op loopafstand van de Maasboulevard met haar gezellige terrasjes. Voor deze woning zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners!.
Geen probleem voor jou? Lees dan snel verder!

De woning heeft een woonkamer van 26m², drie slaapkamers en beschikt over een keuken en badkamer en een zeer ruime tuin. In verband met deze riante tuin zijn wij op zoek naar bewoners die het leuk vinden om deze netjes bij te houden.

Over de omgeving van dit charmante woonhuis

Vanaf je voordeur is het ongeveer 100 meter lopen naar de Maas, waar je lekker kunt wandelen over de Maasboulevard of kan neerstrijken op een van de terrasjes. De bakker, dorpswinkel en bushalte vind je op vijf minuten loopafstand. Wessem heeft een landelijk karakter en is gelegen tussen Roermond en Weert. Bereikbaar met de bus in een half uur, met de auto in een kwartier.

Maandelijkse huur

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon € 105,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je € 160,-. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van maximaal € 2,15.

De foto's bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.  


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger