Samenvatting
Een geweldige kans voor een ieder die ooit in een boerderij wilde wonen. Je kunt in deze grote boerderij in… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
 m2
120
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Een geweldige kans voor een ieder die ooit in een boerderij wilde wonen. Je kunt in deze grote boerderij in Wieringerwerf al wonen voor € 105,- per maand per persoon!

Meer over Wieringerwerf

Wieringerwerf is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollandse Kroon (in de kop van) Noord-Holland. Het dorp is relatief jong want pas in 1931, nadat de polder was drooggelegd, begon men aan de bouw van het dorp met winkels, woningen, kerken en scholen.

Bekijk ook deze prachtige beelden van het buitengebied van Wieringerwerf eens:

Interveste Buitengebied Wieringerwerf

Over de woning

Deze antikraak woning is een vrijstaande woonboerderij met 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer en eigen oprit. De woning is omgeven door een flink aantal hectare grond waar je heerlijk kan genieten van de rust om je heen.

De antikraakboerderij is gelegen in een rustige, groene omgeving. Een winkelcentrum en overige voorzieningen zijn met de fiets of auto te bereiken. Diverse uitvalswegen en de snelweg A7 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 110,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen.

Voor deze unieke woning zijn wij op zoek naar twee mensen die gaan samenwonen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger