Samenvatting
Wieringerwerf is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollandse Kroon (in de kop van) Noord-Holland. De antikraak… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
 m2
120
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Wieringerwerf is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollandse Kroon (in de kop van) Noord-Holland. De antikraak woning is gelegen in een rustige, groene omgeving. Een winkelcentrum en overige voorzieningen zijn met de fiets of auto te bereiken. Diverse uitvalswegen en de snelweg A7 zijn snel en eenvoudig te bereiken. 

Over de woning

Deze antikraak woning is een vrijstaande woonboerderij met 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer en eigen oprit. De woning is omgeven door een flink aantal hectare grond waar je heerlijk kan genieten van de rust om je heen.

Kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger