Antikraak Zevenbergen


woning antikraak

Samenvatting

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1931
m2
139
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur. Voorzieningen zoals het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

IntervesteZevenbergen

Over de locatie

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren en een leefbare omgeving.

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenbergen. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod