Samenvatting
Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1931
 m2
139
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur. Voorzieningen zoals het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren een leefbare omgeving.

Openbaar vervoer Zevenbergen

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenaar. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Kosten antikraakwoning Zevenbergen

Je betaalt slechts € 95,- per persoon per maand (ja je leest het goed!) Dit is wel exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Let op! De voorkeur gaat uit naar 2 personen, ieder dient hiervoor een inschrijving te voldoen en zijn/haar documentatie aan te leveren.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger