Woning antikraak Zevenbergen

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Zevenbergen

Samenvatting

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Zevenbergen en wil je graag net… Meer informatie ↓
anno
1931
m2
139
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Zevenbergen en wil je graag net even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in het centrum van Zevenbergen.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze jaren '30 woning in Zevenbergen zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over de woning

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur. Voorzieningen zoals het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

IntervesteJaren 30 woning Zevenbergen

Over de locatie

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren een leefbare omgeving.

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenaar. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod