Samenvatting
Dit ruime vrijstaande herenhuis beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
 m2
164
kamers
7
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Dit ruime vrijstaande herenhuis beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Parkeren kan gratis voor de deur. Een treinstation ligt op een paar honderd meter.

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren een leefbare omgeving.

Openbaar vervoer Zevenbergen

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenaar. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Kosten antikraakwoning Zevenbergen

Je betaalt slechts € 95,- per persoon per maand (ja je leest het goed!) Dit is wel exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Let op! We zoeken vanwege de grootte van het huis specifiek naar 2 bewoners. We hebben van elke woning een eigen inschrijving nodig en een volledig persoondossier.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger