Woning antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info
Antikraakwoning in Zoetermeer

Samenvatting

Over de woonruimte In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime antikraak-appartement ter beschikking. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer,… Meer informatie ↓

Meer informatie

Over de woonruimte

In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime antikraak-appartement ter beschikking. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, sanitaire voorzieningen en meerdere (slaap)kamers. Verder beschikt het appartement over een ruim balkon. De appartementen beschikken ook over een eigen berging.

Over deze locatie in Zoetermeer

Het appartementencomplex bevindt zich in de wijk Palenstein. Het ligt tussen de wijken Seghwaert en het Dorp in en aan het industrieterrein Hoornerhage. Het station en het winkelcentrum met een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte. Ook kun je te voet naar het station waar het openbaar vervoer je overal naar toe kan brengen. Per fiets kun je de ijsbaan bereiken, ideaal om te gaan schaatsen met de wintermaanden voor de deur! Ook kun je je auto gemakkelijk voor de deur kwijt. Je betaalt hier overigens ook geen parkeerkosten, het is geheel gratis.

Maandelijkse kosten appartement Zoetermeer

Voor dit appartement met blokverwarming en boiler betaal je slechts € 100,- per persoon per maand wanneer je er wil gaan samenwonen. Wil je liever alleen wonen? Dan betaal je € 150,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 110,88 aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten.

Onze voorkeur gaat voor deze woonruimte uit naar het plaatsen van twee personen.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Gapph VastgoedbeheerZoetermeer van boven met drone

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod