Woning antikraak Zoetermeer

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Zoetermeer wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Meer woningen
Antikraak woning in Zoetermeer
Samenvatting
Dit appartement bevindt zich in een appartementencomplex in de wijk Palenstein.  In het complex zijn liften aanwezig en de gezamenlijke… Meer informatie
 m2
90
kamers
5
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Dit appartement bevindt zich in een appartementencomplex in de wijk Palenstein. 
In het complex zijn liften aanwezig en de gezamenlijke ruimten worden regelmatig schoongemaakt door een professioneel bedrijf.

De wijk Palenstein wordt momenteel grondig opgeknapt. Oude flatgebouwen gaan plaatsmaken voor meer variatie in laag- en hoogbouw. Het prachtige groene stadspark Palenstein ligt nabij en is de afgelopen jaren volledig nieuw aangelegd

Handig: Er zijn gratis parkeermogelijkheden bij de appartementen. Binnen 5 minuten loopafstand bereik je een klein winkelcentrum met onder andere een supermarkt en bakkerij. De tram die je rechtstreeks naar Den Haag brengt is ook binnen 5 minuten loopafstand te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor deze antikraakwoonruimte betaal je maandelijks slecht € 110,- per persoon per maand als je wilt samenwonen. Woon je liever alleen dan betaal je € 165,- per maand.

Daarnaast betaal je maandelijkse een niet verrekenbaar bedrag aan servicekosten van
€ 159,68 per maand. Hierin zitten o.a. de elektra van de algemene ruimten, schoonmaken van deze ruimten, een glasverzekering en ontstoppingskosten van het riool en jouw stookkosten.

Meer weten over de wijk? Lees dan onze eerdere verhalen over Palenstein op Infonet.

Interesse? Reageer nu en upload direct je documenten zodat we je zo snel mogelijk kunnen uitnodigen voor een bezichtiging!

Let op! De getoonde foto's zijn om je een indicatie te geven van hoe de woonruimte eruit ziet. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger