Samenvatting
Voor zorginstelling 't Seghe Waert in Zoetermeer zijn we op zoek naar enkele rustige bewoners. Deze bewoners krijgen huisvesting in… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
24
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Voor zorginstelling 't Seghe Waert in Zoetermeer zijn we op zoek naar enkele rustige bewoners. Deze bewoners krijgen huisvesting in een vleugel van 't Seghe Waert. Je kijgt hier een ruime eigen kamer en een deelt een badkamer één andere Interveste-bewoner. Verder is er een royale gezamenlijke ruimte aanwezig met een grote keuken.

Rustige bewoners gezocht!

Voor deze vleugel zijn wij op zoek naar rustige bewoners. Je woont hier namelijk tussen zorgbehoevenden. Oudere woningzoekenden of woningzoekenden met een zorgachtergrond genieten onze voorkeur.

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar. Vlakbij is een halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag en Rotterdam.

Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

Maandelijkse kosten

Je betaal slechts € 250,- per maand inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger