Kamer antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Zoetermeer

Samenvatting

In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar! Voor deze toffe studio's zijn wij op zoek naar de beste… Meer informatie ↓
anno
1980
m2
24
kamer
1

Meer informatie

In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar!

Voor deze toffe studio's zijn wij op zoek naar de beste antikraakbewoners! De grootte van de studio is om en nabij de 24m² en beschikt over een eigen keukenblok.

Let op! Voor deze studio's zijn wij op zoek naar bewoners met een maximale leeftijd van 24 jaar!

Bereikbaarheid

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bushaltes vind je op loopafstand. Zo ook de halte van de Randstadrail, daarmee reis je direct naar het centraal station van Den Haag of Rotterdam.

Voor de fietsende bewoner is er nog een extra geruststelling: er is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Binnen enkele minuten fietsen sta je in het centrum van Zoetermeer, wat deze locatie erg gunstig maakt. Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water én een heerlijk strand waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het mooie weer.

 

IntervesteZoetermeer van boven
Zoetermeer van boven

Kostenplaatje

Zie jij jezelf al in deze studio wonen? Dat snappen we. Voor deze woning betaal je slechts € 295,-. En om het nog aantrekkelijker te maken... Dit bedrag is al inclusief gas, water en elektra! 

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod