Kamer antikraak Zoetermeer

Deze antikraak kamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Zoetermeer wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Samenvatting
In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar die speciaal is gereserveerd voor studenten. Voor elke student die tijdelijk… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
24
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar die speciaal is gereserveerd voor studenten.

Voor elke student die tijdelijk op zoek is naar goedkope huisvesting. De studio's beschikken over een eigen badkamer en keuken. 

Goedkoopste in de regio

Zoek maar eens op Kamernet.nl of Mansion.nl: dit zijn de grootste ruimten voor de laagste kosten. Hartstikke handig dus als je ook nog wat geld wilt besparen elke maand!

Bereikbaarheid Studenten woonruimte

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushaltes vind je op loopafstand. Zo ook de halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag of Rotterdam.

Voor de fietsende student nog een geruststelling: er is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

Maandelijkse kosten

Voor deze studentenwoning betaal je slechts € 250,- per maand inclusief gas, water en elektra. 

Let op: Als je reageert op deze woonruimte, lever dan ook een inschrijfbewijs van jouw onderwijsinstelling aan! Je mag dit document uploaden als extra 'Legitimatie'.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger