Samenvatting
In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar die speciaal is gereserveerd voor studenten die op zoek zijn naar… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
24
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In deze grote zorginstelling hebben wij een studio beschikbaar die speciaal is gereserveerd voor studenten die op zoek zijn naar goedkope huisvesting.

Deze studio’s zijn voor studenten die tijdelijk op zoek zijn naar goedkope huisvesting. De studio's beschikken over een eigen badkamer en keuken. Wat betekent dat je van alle gemakken bent voorzien. De grootte van de studio is om en nabij de 24m².

Bereikbaarheid Studenten woonruimte

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushaltes vind je op loopafstand. Zo ook de halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag of Rotterdam.

Voor de fietsende student nog een extra geruststelling: er is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Op enkele minuten fietsen bevindt zich het centrum van Zoetermeer, wat het een erg gunstige locatie maakt. Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water en een heerlijk strand waar je in de zomer heerlijk kan genieten van het mooie weer.

Maandelijkse kosten

Voor deze studentenwoning betaal je slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Let op: Als je reageert op deze woonruimte, lever dan ook een inschrijfbewijs van jouw onderwijsinstelling aan! Je mag dit document uploaden als extra 'Legitimatie'.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger