Samenvatting
Een zorgzame oppasser gezocht voor woonruimte midden in een zorginstelling Heb jij affiniteit met de zorg en vind je het… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
16
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Een zorgzame oppasser gezocht voor woonruimte midden in een zorginstelling

Heb jij affiniteit met de zorg en vind je het geen probleem om tussen ouderen te wonen en als je hen tegenkomt een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor zorginstelling 't Seghe Waert in Zoetermeer zijn we op zoek naar een rustige bewoner. Deze bewoner krijgt een eigen kamer in een aparte vleugel van het pand. Per twee kamers wordt er een badkamer gedeeld. In een royale gezamenlijke ruimte is een grote keuken gevestigd.

Omdat je hier tussen de zorgbehoevende medemens woont is het belangrijk dat jij van rust en orde houdt. Tegelijkertijd ben jij een behulpzaam persoon die bijvoorbeeld graag een deur open houdt voor de (oudere) medemens.
Kandidaten met een zorgachtergrond genieten onze voorkeur. Voor deze ruimte zijn wij niet op zoek naar studenten.

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar. Vlakbij is een halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag en Rotterdam.

Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

We vragen je niet alleen om te reageren

Als jij interesse hebt in één van deze woonruimtes, dan willen wij je vragen om een korte motivatie te schrijven. Hierin kun je uitleggen waarom jij op deze locatie wilt wonen, wat je achtergrond is en verder alles wat je aan ons kwijt wilt hierover. De motivatie kun je in jouw Mijn Interveste-account uploaden als extra ‘Legitimatiebewijs’.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger