Woning antikraak Zoetermeer

Deze antikraak woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Meer woningen
Samenvatting
Over de woonruimte In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime antikraak-appartement ter beschikking. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer,… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
 m2
120
kamers
5
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Over de woonruimte

In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime antikraak-appartement ter beschikking. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, sanitaire voorzieningen en meerdere (slaap)kamers. Verder beschikt het appartement over een ruim balkon. De appartementen beschikken ook over een eigen berging.

Over deze locatie in Zoetermeer

Het appartementencomplex bevindt zich in de wijk Palenstein. Het ligt tussen de wijken Seghwaert en het Dorp in en aan het industrieterrein Hoornerhage. Het station en het winkelcentrum met een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte. Ook kun je te voet naar het station waar het openbaar vervoer je overal naar toe kan brengen. Per fiets kun je de ijsbaan bereiken, ideaal om te gaan schaatsen met de wintermaanden voor de deur! Ook kun je je auto gemakkelijk voor de deur kwijt. Je betaalt hier overigens ook geen parkeerkosten, het is geheel gratis.

Maandelijkse kosten appartement Zoetermeer

Voor dit appartement met blokverwarming en boiler betaal je slechts € 100,- per persoon per maand wanneer je er wil gaan samenwonen. Wil je liever alleen wonen? Dan betaal je € 150,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 110,88 aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten.

Onze voorkeur gaat voor deze woonruimte uit naar het plaatsen van twee personen.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Interveste Zoetermeer van boven met drone

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger