Samenvatting
We hebben een  appartement beschikbaar met een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over 39 m² woonoppervlakte en… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1983
 m2
39
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

We hebben een  appartement beschikbaar met een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over 39 m² woonoppervlakte en heeft één slaapkamer. Uiteraard heb je daarnaast beschikking over een eigen woonkamer, sanitaire voorzieningen, keuken en een badkamer. Let op! Dit appartement heeft een korte woonperiode.

Over de locatie

De woonruimte bevindt zich op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Zoetermeer.
Zoetermeer heeft een gezellig centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en nog veel meer prettige voorzieningen. Steden zoals Den Haag en Rotterdam zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten loopafstand van de woonruimte en de uitvalswegen richting de steden zijn goed te bereiken.

Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 12,01 aan servicekosten bij.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger