Woning antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Zoetermeer

Samenvatting

We hebben een  appartement beschikbaar met een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over 62 m² woonoppervlakte en… Meer informatie ↓
anno
1983
m2
62
kamers
3

Meer informatie

We hebben een  appartement beschikbaar met een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over 62 m² woonoppervlakte en heeft twee slaapkamers. Uiteraard heb je daarnaast beschikking over een eigen woonkamer, sanitaire voorzieningen, keuken en een badkamer. Let op! Dit appartement heeft een korte woonperiode.

Over de locatie

De woonruimte bevindt zich op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Zoetermeer.
Zoetermeer heeft een gezellig centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en nog veel meer prettige voorzieningen. Steden zoals Den Haag en Rotterdam zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten loopafstand van de woonruimte en de uitvalswegen richting de steden zijn goed te bereiken.

Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 12,01 aan servicekosten bij.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod