Woning antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Zoetermeer

Samenvatting

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Zoetermeer en wil je graag nét… Meer informatie ↓
anno
9000
m2
66
kamers
3

Meer informatie

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Zoetermeer en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de wijk Seghwaert in de gemeente Zoetermeer.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor dit ruime appartement in Zoetermeer zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze antikraak woning

Dit ruime appartement is gelegen op korte afstand van het leuke stadscentrum van Zoetermeer en komt beschikbaar in combinatie met vrijwilligerswerk. Het appartement is verdeelt over twee woonlagen en beschikt over een fijn balkon. Het 66 m² woonoppervlak is verdeeld over een eigen woonkamer, sanitaire voorzieningen, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Over de locatie

Het appartement ligt dichtbij het bruisende stadscentrum van Zoetermeer waar diverse winkels, eetgelegenheden en nog veel meer prettige voorzieningen zijn. Zowel met het openbaar vervoer als je eigen auto zijn andere steden zoals Den Haag en Rotterdam goed te bereiken. De bushalte is maar 3 minuten lopen en de uitvalswegen richting de steden zijn ook goed te bereiken.

Naast de geweldige ligging van het appartement zelf aan het water bevindt de woning zich ook op korte afstand van het recreatiegebied de Noord-Aa. Je kunt hier gebruik maken van het strand, de zonneweide en genieten van de natuur.

Maandelijkse kosten

Als je samen gaat wonen betaal je beide € 105,- per maand exclusief gas, water en elektra. Wil je er alleen gaan wonen dan zijn de kosten € 160,- per maand exclusief. De servicekosten bedragen € 20,01 per maand.


Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan de wijk Seghwaert te Zoetermeer!


Club van Vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod